Yvette

Medlemsnummer: 1362483

Kön: Kvinna
Ålder: 47 år
Spelålder: 40-52
Längd: 167 cm
Vikt: 70 kg
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Dialekter:
Har körkort: Ja


Språk:
Engelska Något
Svenska Flytande

Erfarenhet:
StatistLite
SkådespelareLite
ModellLite
PublikIngen
RöstjobbIngen
EventpersonalIngen
0
0
Rot vänster Rot höger

Erfarenhet och tidigare roller
Produktion Yrkesroll Karaktär Arbetsgivare År
ITBP Sverige drama AB. Limbo Statist Sjuksköterska Warner bros 2021
Taco middag Statist med replik Avbrytande mamma Artistry film 2021
Heder Statist med en replik Civilpolis Bigster 2021

Husdjur

Hund

Bobby är född född 2019, han är liten, väger bara 3kg. Han kan inkallning , stanna , sitt , ligg , han kan snurra runt också , men inte på kommando , men håller man en godis i handen så kan han snurra några varv. Han gillar vuxna människor , barn är han lite osäker på .

Katt

Herrman är född 2023-09 . Han har ett väldigt avslappnat och lugnt temperament , och han älskar närhet och gos. Dock har han hittills inte vart på nån foto tagning eller film inspelning, men han kan säkert lära sig . Bara vi får några uppdrag så han lär känna den typen av miljö, så kommer han nog bli väldigt duktig. Herrman är en stor maincoon och väger redan 8kg .

Katt

Harriet är född 2023-09 . Hon är ganska självständig , viket kan vara positivt i visa lägen, hon känner sig inte så beroende av oss människor, men hon kommer när hon vill ha mys och klappar och hon accepterar när vi människor vill ta kontakt och klappa på henne , men hon gör det helst på eget bevåg . Men hon är en snäll katt . Hon är ganska duktig på att komma när man ropar . Hon har hitintills inte vart på någon fotografering så jag vet inte hur hon skulle reagera , men hon är lugn hos veterinären iallafall och vi ska snart på vår första kattutställning, så då går hon mer erfarenhet av nya miljöer . Maincoon är världens största sällskaps kattras . Så hon kan bli ganska stor som vuxen . Nu är hon som en normal stor honkatt i storlek . Väger 3,5kg

Katt

Thiffany är född 2023 . Hon är en extremt trygg snäll och närhetstörstande liten tjej , eller liten och liten , hon är trots sin unga ålder lika stor som en vuxen huskatt . För Thiffany så går livet ut på att gosa, och får hon inte tillräckligt med uppmärksamhet så jamar hon efter det, och så älskar hon mat och gör i stort sett varsomhelst för det .

Katt

Thorvald är av rasen Maincoon , som är Sveriges största kattras , likt livdjur har han tofsar på öronen . Maincoon är kända för sitt lugn och sin vänlighet . Torvald blev 4 månader 1/10 så såklart det finns bus i hans lila kropp . Men han är en väldigt modig, nyfiken och trevlig katt . Han älskar godis och gör i princip vad som helst för att få det .