Statister Sökes till konstfotografi - 27:e September

Vi söker statister att vara med oss i en konstfotografi på 27 september med en av de avantgardistiska konstnärer i sverige.

Projektbeskrivning:
Detta konstprojekt kommer att vara ett projekt som behandlar mina och kanske andra föräldrars största rädslor. Att ens barn försvinner. Jag kommer från en bakgrund av otrygghet. Nu bor jag tryggt. Allt är tryggt. Allt är bra. Det skrämmer mig. Därför gör jag detta projekt för att försöka förstå och samtidigt utmana rädslan och otryggheten.

Jag kommer rent konkret att iscensätta ett försvinnande, en långsam och utdragen mardröm, med hjälp av massa människor och även mig själv i bilderna . Oftast jobbar jag med ämnen där jag utsätter mig själv för det värsta jag kan tänka mig för att uppleva det live och kunna betrakta det senare när jag har bilden utskriven på en vägg. Det är en process som hjälpt mig genom mycket i livet.

Dessa bilder kommer att visas på mitt galleri 7 maj t o m 7 juni 2015. Galleriet heter Lars Bohman och är på karlavägen 4. Här är deras hemsida: http://www.larsbohmangallery.com/. Där kan ni hitta mig.

Kort cv om mig:
Mitt namn är Aida Chehrehgosha. Jag är utbildad konstnär på Konstfack 5 år samt Kungliga konsthögskolan 1 år. Då som special student.
Jag jobbar både konstnärligt och med kommersiella uppdrag. I år är jag aktuell på Dramaten som scenograf och kostymör på Mats Eks stora uppsättning Utvandrarna.
Jag är representerad av Lars Bohman gallery här i Stockholm.
Det finns olika artiklar att läsa om mig på nätet men en som sammanfattar bra är denna:
http://www.svd.se/kultur/varfor-kan-jag-inte-vara-gra-som-alla-andra_8951750.svd


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb