Personal till butiksevent

Under sommarveckorna 20-27 kommer vi att göra butiksevent för en känd läskande dryck i sommarvärmen!
Det är en rikstäckande turné från norr till söder.

Vi söker dig som gärna tidigare har jobbat med event, butik eller sälj i någon form. Du är utåtriktad och har inga problem att ta kontakt med människor. Du är självständig och kan på egen hand ansvara över en provsmakning i butik med säljfokus av produkterna som du bjuder på.
Vi ser att du har ett öga för att dekorera eventplatsen, hålla rent och snyggt och ansvarar över att rapportera till Onemotion efter varje gång du arbetat.

Detta erbjuder vi dig:
- Ett kul och självständigt arbete under några sommarveckor!
- Erfarenhet av att jobba som promoter med provsmakning och försäljning i fokus
- 120 kr/ h inkl semesterersättning
- 18,5 kr/ mil i milersättning om du kör egen bil
- Chansen att bli vår teamleader i din region vilket ger extra förmåner, erfarenhet och ett extra ansvar (självklart premieras detta med rekommendationsbrev och intyg).
- Vid väl utfört arbete - goda referenser från Onemotion till framtida jobb!

För att anmäla ditt intresse, fyll i nedan och maila till oss.
- Tidigare erfarenhet (skriv kortfattat):
- Bor i stad:
- Kan jobba i städer:
- B-körkort?

Om Onemotion
Onemotion IMC är en kommunikationsbyrå som grundades 2003. IMC står för integrerad marknadskommunikation. Onemotion arbetar helt utifrån kundens perspektiv med kommunikationslösningar som, genom att betraktas samtidigt från olika marknadsföringsdiscipliner, blir både resultat- och kostnadseffektiva samtidigt som belastningen av kundens organisation blir mindre. IMC-erbjudandet omfattar strategisk och operativ kompetens inom reklam/design, eventmarknadsföring, butiksmarknadsföring och PR. Idag omsätter Onemotion cirka 70 Mkr och har drygt 40 anställda. Företaget är aktivt såväl i Sverige som på den övriga nordiska marknaden och arbetar med många av världens mest kända varumärken. Läs mer på onemotion.se.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb