Skådespelare sökes för enkla reklamfilmer

Arvode: 1 000 kr

Vi söker nu mängder med skådespelare för enklare reklamfilmer som ska användas för en mobilapplikation vars syfte är att starta en conversation mellan främmande personer från hela världen. En typiskt video innehåller två personer som pratar med varandra i applikationen(liknar typiskt videosamtal). Efter en kort stund händer någonting oväntat för den ena (se exempel nedan).

1. Ej tjej steker pannkakor och personen hon pratar med frågar om hon kan vända den i luften. Tjejen försöker men får pannkakan i ansiktet.

2. Två personer har en date via appen och äter middag. Plötsligt börjar den ena hosta då den fått en köttbulle i halsen.

Dessa reklamfilmer filmas på olika platser i Stockholm och hemma hos folk. Inspelning sker med egen mobiltelefon. Det handlar alltså om mindre reklamfilmer som ska marknadsföras på sociala medier inom Sverige och kanske även andra länder. Då det är enkel produktion kommer du utgå ifrån egna kläder. Om videon kräver specifik rekvisita tillhandahåller vi det. Den beräknade tiden det tar dig att filma en sådan video är 1-1.5 timme.

Ersättningen för detta uppdrag är 1000 SEK inklusive moms per video (du kan komma att delta i en till tre). För ersättning skickar du en faktura med 30 dagars betalningsvillkor.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb