Programledare sökes till tv program

Vi är ett glatt gäng från Medieinstitutets TV-produktionsutbildning som söker en programledare till ett lekfullt frågesportsprogram. Programmet riktar sig till ungdomar i åldern 16-20 år och det övergripande temat är ekonomi. Fyra gymnasieelever tävlar mot varandra i ett 30-minuters program där två personer åker ut och en vinnare koras.

Vi söker dig som har drömmar och ambitioner att arbeta som programledare och vill skaffa dig mer erfarenhet. Du måste vara bekväm framför kameran, kunna anpassa dig till oförutsedda situationer och driva programmet framåt, gärna med en gnutta humor.

Ett plus är om du har lite koll på ekonomi men det är absolut inget krav, det viktigaste är att du är snabbtänkt och tycker om att stå i centrum. Du kommer vara en del av en kreativ produktion och kommer få erfarenhet från TV-produktion. Extra roligt är att vi gör det för potentiell kund.


Inspelning sker minst en dag under v.9 i en studio i Tumba.

Låter det här som något för dig? Maila en kort presentation av dig själv och bifoga gärna någon video eller ett ljudklipp där du deltar. Har du inget sådant går det bra att skicka in ett kort videoklipp där du presenterar dig själv.



Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig!


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb